k

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eleifend molestie fermentum.

new york

156-677-124-442-2887

iver@select-themes.com

184 Main Street Victoria 8007

  FOLLOW US

  Image Alt

  Despre Noi

  Hotel Pacific Timișoara

  Despre noi

  Bucurați-vă de liniște și de o atmosferă primitoare. La Hotel Pacific Timișoara, ne-am angajat să oferim servicii de calitate la prețuri accesibile.
  Hotelul nostru este construit într-o zonă centrală, dar tot odată într-o zona liniștită, departe de aglomerația și gălăgia traficului. În caz că dorești să vizitezi orașul, o poți face pe jos admirând clădirile istorice sau cu mijloacele de transport în comun, având stații la 2-3 minute de mers pe jos față de hotel. Pentru plimbarea de seară, poți alege potecile de pe malul Canalului Bega, aflat la 5 minute de hotel.

  Valorile în care credem
  • Flexibilitate: Într-o piață în continuă schimbare, flexibilitatea ne ajută să ne adaptam cerințelor clienților noștri.

  • Transparență: Fără promotii false și fără condiții ascunse după titluri mari. „Ceea ce vedeți este ceea ce primiți!”

  • Încredere: Știm că încrederea se câștigă greu și se pierde ușor. Pe noi încrederea clienților ne onorează și ne motivează să demonstrăm că încrederea înnoieste o investiție profitabilă.

  • Respect: Pentru clienții, colegii si partenerii noștri, pentru munca noastră și pentru mediul în care trăim.

  • Angajament : Ne asumăm angajamentul de a fi orientați permanent către client!

  • Etica: Este fundamentul pe care clădim afacerea noastră!

  • Atitudine: În munca noastră tindem către excelentă!

  21

  Total spații de cazare

  12

  Camere

  8

  Apartamente

  1

  Suită LUX

  Cazarea perfectă

  Rezervă camera ta

  Dorești să ajungi în Timișoara? Ai un eveniment și cauți un loc perfect pentru el? Venim în ajutorul tău cu beneficii de care vei fi mulțumit pentru alegerea pe care ai facut-o.

  O experienta foarte plăcută, personalul hotelului foarte amabil și flexibil, holurile si camerele foarte generoase ca spațiu și curate, echipate cu cele necesare pt o sedere plina de confort, parcare spațioasă, zona liniștită și cu verdeață, si nu in ultimul rand un mic dejun generos pentru a începe ziua zâmbind! Recomand cu încredere!

  Paul

  Locatie foarte buna, la 10 minute de mers cu masina de centrul orasului, Parcul Rozelor, etc. .Am dormit doar o noapte 2 adulti + 2 copii. Am primit un fel de apartament cu 2 camere. Intr o camera era un pat de o persoana si 1 canapea extensibila, in alta camera 1 pat dublu mare. Mic dejun ok...unt, gem, salam, cascaval, masline, lapte, cafea, ou fiert. Pentru 225 lei cat am platit totul a fost perfect. Curatenie in camera, camere aeriste. Peste strada este un Kaufland si in curtea hotelului este o pizzerie. Recomand cu incredere. O sa revenim cu drag.

  Carmen

  Am închiriat apartamentul, raport calitate preț super ok. Patul confortabil, liniște, răcoare în camera, terasa închisă.

  Dragos

  You don't have permission to register