k

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eleifend molestie fermentum.

new york

156-677-124-442-2887

iver@select-themes.com

184 Main Street Victoria 8007

  FOLLOW US

  Image Alt

  Evenimente

  Evenimente

  Nunți

  Programul dedicat Nuntă la Hotel Pacific Timisoara este un serviciu personalizat al Hotelului Pacific Timisoara. Transformând fiecare eveniment într-o celebrare a fumuseții, a eleganței și a perfecțiunii, Nunta la Pacific își propune să ofere o nuntă de neuitat. Veți beneficia de colaborarea și implicarea unei echipe de un înalt profesionalism și dedicate evenimentului dumneavoastră. Magia nunților organizate la Restaurant Hotel Pacific Timisoara se poate trăi în oricare dintre cele 2 săli diferite, ce oferă un spațiu generos de până la 170 de locuri. Alegeți un restaurant de nuntă în Timisoara la înălțimea așteptărilor!

  Evenimente

  Banchete și Petreceri

  Absolvirea este un moment important ce rămâne de neuitat, mai ales dacă îl sărbătoriți la Hotel Pacific Timisoara. După ani și ani, nimic nu poate fi mai emoționant decât revederea cu colegii de liceu sau facultate.Vă invităm să vă reîntâlniți la Hotel Pacific Timisoara și să rememorați farmecul acelor vremuri, împărtășind ca odinioară povești de suflet.

  Evenimente

  Botezuri

  Momentul botezului este deosebit pentru fiecare familie, încărcat de emoții și bucurie. Noi vă suntem alături și îi pregătim bebelușului o frumoasă petrecere de bun venit.

  You don't have permission to register