k

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eleifend molestie fermentum.

new york

156-677-124-442-2887

iver@select-themes.com

184 Main Street Victoria 8007

  FOLLOW US

  Slide f Book a perfect room NEW DESIGN Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur a elit. In ut xullamcorper leo, dsf eget euismod orci. Cum sociis natoquepenatibus et magnis dis.
  Slide f Book a perfect room COSY ROOM Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur a elit. In ut xullamcorper leo, dsf eget euismod orci. Cum sociis natoquepenatibus et magnis dis.
  Slide f Book a perfect room GOOD VIBES Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur a elit. In ut xullamcorper leo, dsf eget euismod orci. Cum sociis natoquepenatibus et magnis dis.
  Slide f Book a perfect room YOUR PLACE Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur a elit. In ut xullamcorper leo, dsf eget euismod orci. Cum sociis natoquepenatibus et magnis dis.
  1/4
  FAST & EASY BOOKING

  Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctet uradipiscing.

  HOTELS & ROOMS

  Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctet uradipiscing.

  THE BEST LOCATIONS

  Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctet uradipiscing.

  GREAT PRICES

  Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctet uradipiscing.

  At your service

  PERFECT PLACE
  FOR RELAXATION

  O experienta foarte plăcută, personalul hotelului foarte amabil și flexibil, holurile si camerele foarte generoase ca spațiu și curate, echipate cu cele necesare pt o sedere plina de confort, parcare spațioasă, zona liniștită și cu verdeață, si nu in ultimul rand un mic dejun generos pentru a începe ziua zâmbind! Recomand cu încredere!

  Paul

  Locatie foarte buna, la 10 minute de mers cu masina de centrul orasului, Parcul Rozelor, etc. .Am dormit doar o noapte 2 adulti + 2 copii. Am primit un fel de apartament cu 2 camere. Intr o camera era un pat de o persoana si 1 canapea extensibila, in alta camera 1 pat dublu mare. Mic dejun ok...unt, gem, salam, cascaval, masline, lapte, cafea, ou fiert. Pentru 225 lei cat am platit totul a fost perfect. Curatenie in camera, camere aeriste. Peste strada este un Kaufland si in curtea hotelului este o pizzerie. Recomand cu incredere. O sa revenim cu drag.

  Carmen

  Am închiriat apartamentul, raport calitate preț super ok. Patul confortabil, liniște, răcoare în camera, terasa închisă.

  Dragos

  You don't have permission to register