k

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eleifend molestie fermentum.

new york

156-677-124-442-2887

iver@select-themes.com

184 Main Street Victoria 8007

  FOLLOW US

  MAGNIFICENT VIEWS OF NEW YORK k Vacation mode on MAKE THE AMAZING MEMORIES k Vacation mode on INCREDIBLE PLACE FOR TRAVELERS k Vacation mode on
  d
  Designer & Architect

  Hansen Bordggstad

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur a elit. In ut xullamcorper leo, dsf eget euismod orci. Cum sociis natoquepenatibus et .

  j
  Experience the buzz

  MODERN design rooms

  O experienta foarte plăcută, personalul hotelului foarte amabil și flexibil, holurile si camerele foarte generoase ca spațiu și curate, echipate cu cele necesare pt o sedere plina de confort, parcare spațioasă, zona liniștită și cu verdeață, si nu in ultimul rand un mic dejun generos pentru a începe ziua zâmbind! Recomand cu încredere!

  Paul

  Locatie foarte buna, la 10 minute de mers cu masina de centrul orasului, Parcul Rozelor, etc. .Am dormit doar o noapte 2 adulti + 2 copii. Am primit un fel de apartament cu 2 camere. Intr o camera era un pat de o persoana si 1 canapea extensibila, in alta camera 1 pat dublu mare. Mic dejun ok...unt, gem, salam, cascaval, masline, lapte, cafea, ou fiert. Pentru 225 lei cat am platit totul a fost perfect. Curatenie in camera, camere aeriste. Peste strada este un Kaufland si in curtea hotelului este o pizzerie. Recomand cu incredere. O sa revenim cu drag.

  Carmen

  Am închiriat apartamentul, raport calitate preț super ok. Patul confortabil, liniște, răcoare în camera, terasa închisă.

  Dragos

   NEW YORK

   156-677-124-442-2887

   iver@select.com

   184 Main Street Victoria

   TOKYO

   156-677-124-442-2887

   iver@select.com

   184 Main Street Victoria

    You don't have permission to register