k

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eleifend molestie fermentum.

new york

156-677-124-442-2887

iver@select-themes.com

184 Main Street Victoria 8007

  FOLLOW US

    /  Timișoara   /  Aquapark-ul Amazonia Timișoara

  Hotel Pacific

  Aquapark-ul Amazonia Timișoara

  Amazonia este unul dintre cele mai populare parcuri acvatice din vestul României și oferă o gamă variată de atracții și activități pentru toate vârstele. Dacă sunteți în căutarea unei experiențe distractive și răcoritoare în timpul verii, Amazonia este locul perfect pentru a merge.

  Situat în zona de vest a orașului, la 5 minute de Hotelul Pacific, Amazonia este ușor de găsit și este deschis atât în perioada caldă cât și în perioada rece. Acesta este un loc minunat pentru a petrece o zi în familie sau cu prietenii, cu multe activități pentru toată lumea.

  Unul dintre cele mai populare atracții din parcul acvatic este toboganul Big Hole, care are o lungime de 150 de metri și este perfect pentru cei care caută o experiență cu adrenalină. Pentru cei mai mici, există o zonă specială pentru copii, cu tobogane mai mici și alte activități potrivite vârstei lor.

  De asemenea, Amazonia oferă o gamă largă de piscine. Acestea sunt perfecte pentru cei care doresc să se relaxeze și să se răcorească în timpul unei zile fierbinți de vară.

  Parcul acvatic are, de asemenea, o varietate de restaurante și baruri unde puteți găsi o gamă largă de mâncăruri și băuturi pentru a vă rehidrata și a vă hrăni după o zi lungă în apă.

  În concluzie, Amazonia este un loc minunat pentru a petrece o zi distractivă și răcoritoare în timpul verii. Cu o varietate de tobogane, piscine și activități pentru toate vârstele, precum și opțiuni de alimentare și de relaxare, acesta este un loc ideal pentru o excursie în familie sau cu prietenii.

  Dacă doriți să petreceți mai multe zile de relaxare în acest aquapark, nu vă faceți griji pentru cazane. Vă așteptăm la Hotel Pacific, la 5 minute de mers cu mașina într-o zonă liniștită.

  You don't have permission to register