k

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec eleifend molestie fermentum.

new york

156-677-124-442-2887

iver@select-themes.com

184 Main Street Victoria 8007

  FOLLOW US

    /  Timișoara   /  Ce criterii ai cand faci o rezervare la hotel?

  Hotel Pacific

  Ce criterii ai cand faci o rezervare la hotel?

  Ne vom referi in acest articol la cateva criterii de care sa tii cont cand faci o rezervare la un hotel. Mai concret, cand faci o rezervare la hotel in scopul unei calatorii de business sau cu scopul de a vizita un oras.

   

  In primul rand, vei alege confortul in functie de criteriile personale. Daca pentru tine e in regula un hotel de 2** sau 3***, asigura-te daca hotelul are baia comuna, pe hol sau exista baie proprie, in cazul in care acest criteriu este important pentru tine.

   

  Hotelurile de 4**** ofera, in general, toate conditiile pe care o persoana pretentioasa le are in vedere. Dar, chiar si asa, este bine sa verifici serviciile puse la dispozitie de hotel. 4**** inseamna facilitati, echipamente si servicii la standarde inalte. De exemplu, dimensiunile patului trebuie sa fie de minim 90 x 200 cm in cazul paturilor simple si minim 140 x 200 cm in cazul celor duble. Marimea camerei cu un singur pat este de minim 15 mp, cu 2 paturi este de minim 18 mp, iar marimea unui apartament este minim de 36 mp.

   

  Daca te intereseaza sa ai iesire pe balcon sau acces pe terasa, este un alt criteriu in selectia camerei sau hotelului. Cititi cu atentie descrierea camerei si facilitatile oferite de catre hotel. Unele hoteluri ofera in pretul de cazare si mic dejun, altele nu. De aceea, este bine sa verifici si acest lucru.

   

  Aceste ultime aspecte pot conta foarte mult, mai ales daca esti intr-o calatorie de business. E important sa te asiguri ca ai tot ce trebuie ca sa te simti bine inaintea unei intalniri importante, ca ai conexiune la internet, samd.

   

  Un alt criteriu pe care-l recomandam este locatia. Unde este amplasat hotelul? Acest lucru este la fel de important. Poate ai nevoie de liniste cand te intorci seara la hotel, de aer curat, de miros de padure cand iesi pe balcon sa te relaxezi. In acest caz, un hotel care este amplasat aproape de oras, dar intr-o zona aerisita, linistita, iti poate oferi confortul de care sa te bucuri dupa o zi aglomerata sau obositoare in oras.

   

  Daca vrei sa simti forfota orasului chiar si pana seara tarziu, daca vrei sa explorezi orasul si noaptea nu numai ziua sau sa fii foarte aproape de obiectivele turistice si sa ai acces la ele pe jos, alegerea poate sa fie chiar in mijlocul distractiei.

  Cu siguranta raportul calitate-pret este un alt criteriu care iti poate rasturna optiunea initiala in alegerea locatiei hotelului, a hotelului in sine, a numarului de stele, etc.

   

  Noi nu putem decat sa ne bucuram ca iti putem  oferi posibilitatea de a petrece timp de calitate la hotelul nostru. Hotel Pacific este situat in Timișoara, în apropierea unui parc natural cu loc de joacă și spații de recreere, ceea ce ii confera un statut aparte datorita linistii, aerului curat si proaspat.

   

  Distanta mica pana in centrul orasului Timișoara (5-10 minute de mers cu masina) este un avantaj pe care clientii nostri il apreciaza foarte mult. Departe de agitatie si totusi la doi pasi de freamatul orasului, hotelul nostru poate fi o varianta excelenta atat pentru o calatorie de business cat si pentru o minivacanta.

   

  Ambianta camerelor creeaza o stare de bine, detaliile fiecarei camere fiind alese astfel incat sa te faca sa te simti relaxat, deconectat. Fiecare camera iti ofera o priveliste de neuitat.

  Toate camerele noastre sunt dotate cu paturi extrem de comode care-ti asigura un somn odihnitor, smart tv, conexiune la internet, uscator de par, bai dotate cu cabina de dus sau cada de baie, zone de depozitare bagaje, dulapuri pentru haine, birou.

  In camerele noastre nu se fumeaza, dar poti folosi balconul sau alte zone special amenajate, daca esti fumator.

   

  Te asteptam sa ne devii oaspete si sa te bucuri de sederea ta la Hotel Pacific Timișoara.

  You don't have permission to register